Dania Główne
Steak na kamieniu
Podawany z sosami, opiekanymi ziemniaczkami w ziołach i grillowanymi warzywami
119 zł
Polędwica wołowa
Serwowana z blanszowanymi szpinakiem, grillowaną marchewką, pieczonym ziemniaczkami w ziołach oraz sosem śmietanowo-pieprzowym na bazie demi.
105 zł
Fish & chips
Biała ryba sezonowa w panierce z frytkami, z sosem remulada i cytryną.
46 zł
Żeberka wieprzowe
Żeberka w sosie bbq o dymnym, lekko pikantnym, czekoladowym smaku. Serwowane z pieczonymi ziemniakami w ziołach z surówka colesław.
52 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Podawane z kluskami śląskimi i sałatką
54 zł
Tomahawk wieprzowy
Podane z puree ziemniaczano-cebulowym, pieczonym jabłkiem i brokułem w sosie musztardowym.
52 zł
Placek ziemniaczany
Serwowany z gulaszem z wieprzowym, podawany z konfitowanymi burakami w oliwie i occie balsamicznym, kwaśna śmietana.
43 zł
Kurczak supreme
Podany na puree z estragonem, mini marchewką, fasolą szparagową i cykorią w sosie z grzybów leśnych.
47 zł
Policzka wołowe z plackiem ziemniaczanym
Serwowany z gulaszem z policzków wołowych, podawany z konfitowanymi burakami w oliwicie i occie balsamicznym, kwaśna śmietana.
54 zł
Karkówka pieczona
Podana z opiekanymi ziemniakami w ziołach i kapustą zasmażaną.
46 zł
Pierożki gyoza (11 szt.)
Pierożki w sosie gyoza z drobno posiekaną cebulką i pastą miso.